adjö - på sätt och vis

Knasryttarna.blogg.se läggs ner för en obestämd framtid. Motivationen har försvunnit hos båda.

Diana fortsätter blogga men på sin gamla blogg - www.dianaarvidsson.blogg.se så föjl gärna mig där. Anledning att jag inte fortsätter på knasryttarna är att jag tappat suget att bara blogga om hästar så jag kör mix-blogg om vänner, hästar, foto och kläder.

Julia tar paus från bloggandet helt.

Om vi får lust kommer vi tillbaka hit, annars så tack för de här månaderna och alla fina kommentarer. Och som sagt, fortsätt läsa Dianas blogg om ni är intresserade.

Kram och tack för tiden!
/Diana & Julia -knasryttarna

visste ni att?

jag har nog faktiskt glömt och säga en sak. Visste ni att Catty är Tuts mamma?! :D Ser ni några likheter?







vad säger ni? Lika?! ;)

KRAM DIANA

dagens ridpass

red ut med juliac idag som vanligt. Min tur att ha Catty :) hon var underbart kul idag. Hon har blivit så lätt i munnen och väldigt reglerbar. Innan så trampade hon bara på i tempot som hästen framför har men nu kan man bestämma exakt allt. Superroligt :D



KRAM DIANA

dagens ridpass

red ut själv medd Catty. Red lilla rundan på cirka 40 min och det var jättehärligt. Catty var på sitt allra bästa humör, pigg, glad och samarbetsvillig. JuliaC sa att hon var så förra veckan också, och det är ju fantastiskt att hon vill gå riktigt av sig själv :D hon var inte heller alls så hängig i handen som hon kan bli utan helt fjäderlätt. Underbara hästen! <3



KRAM DIANA

rubrik

barnkalaset flöt på rätt bra och sen drog jag och lillasyster ut till Pensionärsstallet. Riktigt bra smeknamn, hästarna är ju 19,21,29 & 31 år gamla så :P jag och jessica började med att leta efter Allans försvunna grimma, och vi hittade den inte. Ingen snäll ponny som dumpar den någonstans i en gigantisk hage... Sen gick vi en sväng med Catty och Allan. Båda två tyckte det var roligt och mysigt. Catty mådde mycket bättre idag så jag blev glad :'D


hoppas er helg varit bra, min har varit rätt slapp men kul :)

KRAM DIANA

Uppdatering på noll....

Denna veckan har varit sämst, ber så mycket om ursäkt. Men har inte riktigt haft tid/lust att blogga.
Eftersom det har varit teorivecka på ridskolan har det inte varit någon ridning. I lördags däremot så var jag och Josefin och hjälpte till med att ha lite teori för de yngre eleverna.
Vi lärde ut hur man tränsar sin häst och fick lite förnyade kunskaper om hur man lindar ben och varför.
Jag tycker det är skitroligt när man lär sig nya saker och hade verkligen jättekul på clinicen i onsdags, om tömkörning.

Tömkörning är inget jag ägnat mig åt sådär jättemycket, men det verkar vara ett väldigt roligt alternativ när man inte kan eller vill rida. Jag lärde mig jättemycket om hur man tömkör, vad som är viktigt att tänka på. Våra ridlärare är så duktiga och det var hur kul som helst att lyssna på!

Annars har det inte blivit så mycket stall och hästar denna veckan, mer handbollträning, vänner och shopping. Solande i det vackra vädret också. Just nu pissregnar det men varför gå in på detaljer?
Känner själv att detta inlägg blev väldigt svamligt.
Skickar vidare bollen till er nu, vad vill ni läsa om?
Några önskemål?
Skriv precis vad ni vill!

Kram på er.

fina snurre får stå för bilden! :)

dagen

var iväg en sväng på grand samarkand (köpcenter) och hittade massor! :D en bikin från stadium, och 2 linnen och en kofta på Newyorker! Aldrig varit i den butiken innan och jag föll direkt, underbara underbara kläder som var exakt min stil. Ska ta mig dit igen så fort jag kan & har råd. Nu ska jag byta om och sen till VFK för att hjälpa till på ett barnkalas. Inte det roligaste som finns men man får ställa upp ibland.



ska ut till pensionärsstallet senare, bara gå en runda med Catty tror jag. JuliaC är inte hemma så det blir ingen ridning idag ;(

KRAM DIANA

RSS 2.0