the party don't start until I walk in

Det är jag som är J.
Låter nog alldeles förfärligt mystiskt, men det är så det är. Ibland är det okej att vara anonym.
Jag är en helt vanlig tjej på snart 15 vårar. Mitt stora intresse här i livet är hästar, inget ovanligt va?
jag rider på ridskola 2 gånger i veckan för två av sveriges underbaraste ridlärare (nejdå, inte fjäsk alls?)
Annars spenderar jag nästan alla ledig tid i stallet, tävlar, tränar och pluggar. Skolan tar alldeles för mycket tid. Jag har nu detta året börjat fundera och börjat träna mig själv, både fysiskt och psykiskt. Här i bloggen kommer ni få flera tips av mig om träning, outfits till hästryggen och mycket mer.
När jag då rider på ridskola kan det bli lite enformigt och jag letar efter någon som behöver hjälp med en helt vanlig häst, att rida på, pyssla med och pussa lite på. (De sköthästar jag haft genom åren har varit alldeles för knasiga) ;)
Jag hade tänkt skriva en mer ingående presentation av mig och mitt hästintresse imorgon efter ett träningspass.
Nu ska jag kolla på ANTM kanske kommer tillbaka senare.


en av de finaste ponnysarna i världen, Mingo. Mer presentation av honom en annan dag.

Välkommen till knasryttarna!

Som ni i förstår på namnet är vi TVÅ knasiga ryttare. Namnen är D & J. Jag är D. Vi kommer skriva om våra erfarenheter med hästarna och om saker vi hört talas om! Okej, en kort presentation av mig nu.
Mitt förnamn börjar på D, jag är född år 1995 och bor i Växjö. På fritiden rider jag nästan varje dag i ett underbart litet stall på landet, cirka 1,5 km från mitt hus. I det stallet bor 4 hästar, ett russ (31 år..), en tjock och stor fux (21 år...), en mellanstor svart häst (29 år...), en kraftig och ganska stor häst (19 år...). Som ni förstår är alla hästarna gamla, men hon som är 29 är ändå den piggaste häst jag suttit på och fungerar alldeles utmärkt att rida på! Alla hästarna är underbara, men min kompis som jag är där med rider 29åringen - Catty och 19åringen- Tut. De hästarna ägs av hon som äger stallet. När ägaren också vill rida med rider jag 21åringen - Nado. Låter kanske komplicerat men det funkar utmärkt och alla är jätteglada med lösningen! Min och min kompis småsyskon brukar leka med russet och gå promenader och åka lite pulka och så efter. En gång i veckan (onsdagar) rider jag på ridskola för att hålla igång sitsen och tänket. Eftersom vi bara rider i skogen i det lilla stallet så behöver man träna lite dressyr och hopp ibland! ;D Aja, mer om ridskolan skriver nog J om för hon är där mkt oftare än jag är.



från vänster: Catty och min kompis As lillasyster, A och Tut, jag och Nado.

Vi ses, hoppas ni följer bloggen!

Kram D

RSS 2.0